Reacties

LEERLINGEN


Ik ben heel blij dat ik deze begeleiding heb gehad. Het heeft me heel erg geholpen bij spelling en binnen 6 weken kende ik de tafels uit mijn hoofd!

Nikki


Ik vond de begeleiding leuk en leerzaam. Als je iets moeilijk vindt dan wordt je goed geholpen. Ik beheers nu heel goed werkwoordspelling, zinsontleding en de tafels.

Marit


Ik heb heel veel geleerd en heb er superveel aan gehad!

Robien


Op school had ik moeite met rekenen en was daardoor onzeker. Doordat ik bij Annella ben geweest is mijn rekenen met sprongen vooruit gegaan. Ik heb heel veel geleerd en ben een stuk zekerder geworden.
Fleur


Ik vond het fijn dat ik genoeg aandacht kreeg voor mijn werk (wat in de klas niet altijd kan). Het rekenen werd op een goede manier uitgelegd en er zijn leuke beloningen. Daardoor gaat het rekenen nu beter bij mij.

Diego


Ik ben heel blij met de hulp van Annella. Ik vond de minsommen heel moeilijk maar nu niet meer. Met de uitleg stap voor stap snap ik ze nu helemaal. Klokkijken met de stoeptekening van krijt vond ik het allerleukst.
Lenthe


Het huiswerk vond ik niet altijd even leuk om te maken maar vooral de deelsommen hebben mij goed geholpen. De staartdeling vond ik erg leuk om te doen. Eerst had ik een grote hekel aan rekenen maar nu niet meer.

Owen


De bijles is best leuk. Het helpt je goed als je ergens moeite mee hebt.

Maurits


Ik vond het heel leuk bij BijDeLes. Ik heb er veel geleerd. Het heeft mij geholpen om de verschillende oefeningen tijdens de schoollessen toe te passen. Met mijn spiekschriftje en Taal in Blokjes heb ik gewoon weer goede cijfers gehaald voor mijn dictee. Ik vond het nooit echt leuk om het huiswerk te maken maar als ik was begonnen had ik het heel snel af.
Luuk


Het leren leren heeft mij het meest geholpen. De lessen zijn heel leerzaam en je kan er zelfs door overgaan. Ik stond lang op niet overgaan. Sinds ik naar BijDeLes ging werd alles beter en ben ik overgegaan. Dus als je problemen hebt op school zou ik er zeker heen gaan!
Stijn


Ik ben een man van 52 jaar. Ik heb dyslexie en problemen met mijn werkgeheugen. Daarnaast heb ik last van faalangst en niet zoveel zelfvertrouwen. En ik ben perfectionistisch. In 2018 ben ik ontslagen vanwege problemen door o.a. mijn dyslexie. Daarom heb ik contact gezocht met BijDeLes. Annella heeft me ontzettend geholpen om weer in mezelf te geloven. Ik heb nu meer vertrouwen om weer werk te vinden wat bij me past.
Ab


Ik vond de bijles leuk en leerzaam. Ik begrijp spelling en rekenen nu beter.
Rosa


Bedankt voor de lessen die ik heb gehad. Ik snap het rekenen nu wel beter.
Lotte


Ik vond het fijn om naar Annella te gaan. De dingen waar ik moeite mee had werden goed besproken en geoefend. Mijn cijfer voor Nederlands is beter geworden.
Lars


Door de goede uitleg die ik kreeg van Nikita ben ik veel beter geworden met rekenen.
Eloïse


Eerst vond ik spelling heel erg moeilijk. Nu gaat het beter omdat ik andere manieren heb geleerd en extra hulpmiddelen mag gebruiken. Het leukste vond ik de spelletjes bij de spellingregels.
Alex


Ik vond de bijles heel leuk en leerzaam. Eigenlijk was alles leuk. Het heeft mij vooral geholpen bij het leren van de tafels en het klokkijken.
Uniek


Ik ben gestart bij BijDeLes omdat ik de WISCAT (rekentoets PABO) wilde halen. Door de lessen is mijn rekenniveau enorm gestegen, ik ben erg tevreden over de hulp die mij is aangeboden. De extra tips die ik kreeg bij vooral het hoofdrekenen hebben mij goed geholpen. Door de bijles ben ik meer gaan oefenen met rekensommen en was ik weer gemotiveerd.
Patricia


Ik vond de bijles erg leuk. Hierdoor ben ik beter geworden in rekenen. Het werd erg goed uitgelegd en het was er fijn.
Cheyenne


De cito-training is leuk en leerzaam. Het brengt minder stress voor de cito en ik ben daardoor veel zelfverzekerder geworden.
Sara


De cito-training is handig voor als je moeite hebt met begrijpend lezen of rekenen.
Isa


Afgelopen zomer heb ik de training over meetkunde gevolgd. Het is leuk, je leert er meer van. Ik heb het meeste geleerd over het onderwerp ‘inhoud’. Ik vond het leuk dat we met z’n tweeën waren.
Maxime


De training over meetkunde was heel leuk om te doen. Je leert er veel van. Het inschatten van maateenheden vond ik het leukst.
Ella


Hoi! Op school had ik moeite met rekenen. In het begin van de bijles ging het steeds een beetje beter en nu na ongeveer een jaar kan ik alles heel snel opschrijven en steek ik vaak mijn vinger op in de klas.
Sophie


De bijles heeft me goed geholpen. Ik vond de spelletjes het leukst. Het heeft me vooral geholpen om anders te denken. Ik kan het iedereen aanraden, zeker als je anders leert dan de manier van school.
Niels


Ik vond de bijles leuk, vooral als we lootjes gingen trekken. De uitleg heeft me goed geholpen, ik zou BijDeLes een 10 willen geven! Zonder Annella had ik dit nooit gekund!
Max


Ik vond de bijles superleuk. Als je goed oplet dan leer je wat!
Bo

OUDERS

Onze dochter Nikki is bijzonder goed geholpen! Ze is zekerder geworden en met sprongen vooruit gegaan wat betreft spelling en rekenen. BijDeLes is een echte aanrader!

Ouders Nikki


Als je kind vastloopt op school is Annella een enorme aanrader. Ze is lief en rustig met mijn kind. Ze heeft motiverende werkvormen en ze kijkt goed naar mijn kind wat nodig is voor de "next step". Ook worden we uitgebreid op de hoogte gehouden, zowel wij als ouders en de school. Mijn kind heeft grote stappen in haar ontwikkeling gemaakt. Dank je wel Annella!

Ouders Marit


Wij vonden het heel mooi om te zien dat je kind beetje bij beetje steeds meer zelfvertrouwen krijgt en dus beter in haar vel komt te zitten.

Ouders Robien


Via BijDeLes heeft Owen zijn achterstand mooi kunnen inlopen en heeft hij meer vertrouwen gekregen in zijn rekenen.

Ouders Owen


Wij zijn heel blij met BijDeLes. Onze zoon is beter geworden met rekenen. Er werd doelgericht gewerkt en de communicatie was prima. Heel erg bedankt!

Ouders Diego


Annella geeft persoonlijke, professionele begeleiding op maat met een heldere terugkoppeling via e-mail. Wij zijn super tevreden!
Ouders Lars


Wij zijn zeer tevreden. Onze zoon kreeg meer zelfvertrouwen en heeft geen problemen meer met spelling.

Ouders Maurits


Wij zijn enorm blij met de begeleiding die onze dochter Lotte heeft gekregen. Het heeft haar niet alleen geholpen met rekenen maar ze is zelfverzekerder geworden wat ook enorm belangrijk is. Ze heeft de lessen altijd als leuk ervaren en begreep de uitleg van Annella beter dan op school. De werkwijze met het spiekschriftje vind ik echt super. Dank je wel Annella voor de hulp!
Ouders Lotte


Onze zoon Alex heeft extra spellingbegeleiding gehad bij Annella. Het contact, de communicatie en rapportage was goed en prettig. Alex vond de lessen altijd leuk. We hebben gemerkt dat spelling nu beter gaat.
Ouders Alex


Onze dochter ging met veel plezier naar BijDeLes. Elke keer wist Annella er iets leuks van te maken en dat maakte dat ze er graag heen ging. Daardoor werd taal en spelling weer iets leuks om te doen en niet meer dat vak waar ze zo slecht in is en haar zo dom kon laten voelen. Zelfs de huiswerkopdrachten waren leuk om te doen. Met als eindresultaat dat ze een dikke voldoende heeft voor taal en spelling in groep 8, super fijn! Onze dochter heeft er hard voor moeten werken maar uiteindelijk dus prachtige cijfers. Bedankt!
Ouders Noa


Onze zoon heeft een hele fijne tijd gehad bij BijDeLes. Er was een vriendelijke en juiste begeleidingsstijl afgestemd op het kind.
Ouders Bo


Onze zoon heeft er veel aan gehad om de bijles te volgen. Hij heeft leren organiseren en leren leren. De resultaten op school zijn sindsdien duidelijk verbeterd.
Ouders Stijn


We hebben de begeleiding als zeer positief ervaren. De korte lijnen, de terugkoppeling en het contact met school was prettig.
Ouders Jent


Wij hebben het contact met BijDeLes als zeer prettig en laagdrempelig ervaren. Wij kregen veel tips om onze zoon Luc te helpen en er was speciale begeleiding op maat. Luc heeft een goede vooruitgang op school laten zien m.b.t. taal. Het contact tussen BijDeLes en de school/leerkracht was ook fijn.
Ouders Luc


In groep 6 heeft mijn dochter een achterstand opgelopen met name met rekenen. Met de hulp van Nikita heeft ze die achterstand in een paar maanden tijd ruimschoots kunnen inhalen!
Ouders Eloïse


Wij zijn nog steeds heel blij dat Annella onze zoon Pim bijles gaf in rekenen!! Van een onzeker mannetje wat betreft rekenen naar een joch wat iedere rekensom nu aan kan en durft!!
Ouders Pim


Onze dochter ging met veel plezier naar de Cito-training van BijDeLes. Ze heeft van Nikita een bepaalde methodiek geleerd die ze nu voor zowel begrijpend lezen als de redactiesommen toepast. Met als gevolg prima resultaten op haar rapport.
Ouders Isa


Onze dochter Rosa heeft ondersteuning gehad bij Annella en Nikita. Ze is goed gegroeid in taal en rekenen en een stuk zelfstandiger en zelfverzekerder geworden. De communicatie was prima. Wij kunnen BijDeLes bij iedereen aanraden als het gaat om kinderen die extra ondersteuning kunnen gebruiken.
Ouders Rosa


Thijm, onze zoon, heeft de cito-training gevolgd voor rekenen en begrijpend lezen. Het stap voor stap doornemen werkte heel verhelderend voor hem. Hierdoor kreeg hij meer inzicht en motivatie. Er was duidelijke terugkoppeling. Thijm werd ook zelf verantwoordelijk gehouden, dat vonden we goed omdat hij het toch vooral zelf moet doen. Ook Thijm zelf heeft de ondersteuning als heel positief ervaren.
Ouders Thijm


Nikita gaf ons duidelijke uitleg waardoor we thuis ook met onze zoon Uniek konden oefenen. De communicatie was prima.
Ouders Uniek


MIjn dochter heeft een maand bijles gehad voor rekenen. Het resultaat op school was dat Cheyenne net een trede opgelift werd en beter scoorde met rekenen. BijDeLes is een handige uitkomst, thanks Annella!
Moeder Cheyenne


Wij hebben BijDeLes als zeer positief ervaren. Ons kind is met sprongen vooruit gegaan.
Ouders Fleur


Onze dochter heeft bijles gehad voor rekenen. Haar resultaten gingen met sprongen vooruit. Ze kreeg meer zelfvertrouwen en vindt rekenen nu heel leuk! Bedankt Annella!
Ouders Sophie


Wij vonden de persoonlijke behandeling heel prettig. Het zelfvertrouwen van onze zoon is toegenomen en daarmee ook de zin om naar school te gaan. Er zijn zeer goede resultaten behaald: van een achterstand naar een prachtige voorsprong!
Ouders Ralph


Onze zoon Thijn heeft veel gehad aan de uitleg en is er zekerder van geworden. De communicatie was prima.
Ouders Thijn


Annella, hartelijk bedankt voor je inzet en het meedenken. Je uitleg was voor Max heel duidelijk en heeft hem een behoorlijke duw vooruit gegeven. Het was soms zwaar om de motivatie te vinden om aan het huiswerk te gaan maar het heeft zijn vruchten afgeworpen. De communicatie ging soepel en Max heeft veel meer zelfvertrouwen gekregen t.o.v. het rekenen.
Ouders Max

SCHOLEN

Deze leerling is van een E-score op de cito naar een C-score gegaan, geweldig!


Het is zeer prettig dat er voor een IQ-onderzoek geen wachtlijst is!


BijDeLes heeft een mooi en breed aanbod. Onze school gaat via BijDeLes de faalangsttraining aanbieden. Wij zien de meerwaarde voor de ontwikkeling van onze leerlingen.


Wij zijn heel blij dat Annella een aantal arrangementen invult bij ons op school. De leerlingen gaan al snel goed vooruit en de samenwerking met de leerkrachten is heel goed. Uit de testen die worden afgenomen worden handelingsplannen gemaakt welke haalbare doelen bevatten. De evaluatie van de doelen worden goed met alle betrokkenen gedeeld.